BLOG


Hvad er EEAT?

2023-09-14

I denne blogartikel vil jeg introducere dig til EEAT kriterierne, som er en række retningslinjer for at skabe indhold, der er relevant, engagerende og overbevisende. Jeg vil forklare, hvad EEAT står for, og hvordan du kan implementere disse kriterier i dit eget content arbejde på dit websted.

Google er i fuld gang med at udrulle sin anden web core opdatering i løbet af 2023 - og lille Danmark er også kommet for tur nu! Lige nu kan vi blot sidde pænt og spændt i kontorstolen - alt imens den altomvæltende opdateringsbølge skyller ind over os, og bide SEO- og Content-neglene ned og høste DO's og DON'Ts.

SEO værktøjer er analyseværktøjer, der bruges til at evaluere og optimere en hjemmesides og webshops synlighed og rangering i søgemaskineresultaterne.

White Hat SEO (hvid hat SEO) refererer til en etisk tilgang til søgemaskineoptimering, hvor man følger retningslinjerne og retningslinjerne fra søgemaskinerne for at forbedre en hjemmesides synlighed og placering i søgeresultaterne. Metoderne, der anvendes inden for White Hat SEO, er i overensstemmelse med søgemaskinernes regler og fokuserer på at...

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization - dvs. søgemaskineoptimering oversat til godt gammeldags dansk.