Om

Kasja Ørbæk Panek, SEO- og Digital Marketing specialist
Kasja Ørbæk Panek, SEO- og Digital Marketing specialist

Jeg arbejder som freelancer og indehaver af SEO-digitalmarketing.dk

Uddannet Markedsføringsøkonom i 2014 med en igangværende frisk overbygning som professionsbachelor i E-handel. 

Jeg har en del års erfaring, uddannelse og nyopdateret viden inden for Digital Marketing og eCommerce faget.

Min passion og speciale er SEO, kommunikation, tekstforfatning, Content produktion samt Google Ads annoncering - dog er jeg generalist på hele den farverige palette inden for Digital Marketing og Ecommerce.

Jeg samarbejder og sparrer med mit professionelle netværk af Digital Marketing- og SEO-freelancere og specialister, og holder mig brushed-up og opdateret på alt, hvad der end rører sig indenfor Digital Marketing, SEO, AI og eCommerce.

Udover livet som digital nomade, har jeg også en outdoor nomade boende dybt inde i maven, og dyrker friluftslivet på fuld blus - med alt, hvad det indebærer.

Livet som freelancer giver mig mulighed for at tage mit mobile kontor (PC og mobil) med mig overalt - lige fra et smukt sted ude i naturen, under en rejse eller fra hjemmekontoret, hvor der er stille og rolige og naturskønne rammer omkring mig. Naturen og roen omkring mig øger og fastholder min koncentration, fokus og kreative arbejdsproces - hvilket også afspejles i kvaliteten af mine udførte freelanceopgaver.

Fleksibiliteten og frirummet som freelancer gør, at jeg fokuserer 120% på en kundeopgave! Jeg tager ikke for mange arbejdsopgaver ind ad gangen, end jeg kan overskue, for at fastholde kvaliteten af mit udførte arbejde og vigtige deadlines. 

Freelance SEO specialist, Digital Marketing specialist og eCommerce specialist

Uddannelse:

06-2014 - Markedsføringsøkonom AK, Statistik og driftsøkonomi speciale

01-2024 - Professionsbachelor i E-handel, SEO og Dataanalyse speciale

2023 Google Search Ads certificeret

2023 Google Shopping Ads certificeret