SoMe

Hvad er SoMe Marketing?

SoMe Marketing (sociale medier-markedsføring) omhandler strategier og aktiviteter, der bruges til at markedsføre produkter eller tjenester på sociale medieplatforme. Det indebærer at udnytte potentialet i sociale medier som Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube og andre til at nå ud til og engagere sig med målgruppen.

Social Media Marketing indebærer også oprettelse og vedligeholdelse af virksomheders profiler på sociale medier, oprettelse af relevant og engagerende indhold, deling af opdateringer, billeder, videoer og links, og interaktion med brugerne. Målet er at øge synligheden, skabe engagement og opbygge et positivt brandimage.

Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering (Paid Social)

SoMe Marketing omfatter bl.a. også Facebook, Instagram og LinkedIn annoncering, også kaldet Paid Social, der målrettes virksomhedens specifikke demografiske målggrupper. 

En virksomhed kan også benytte sig af Influencer Marketing til at brande virksomheden produkter eller tjenester og føre til øget slag.

Derudover, består Social Media Marketing af overvågning af virksomhedens tilknyttede sociale medier, interageren med virksomhedens følgere, samt analysering af opslag og kampagner. Al for at optimere SoMe Marketing indsatsen.

Social Media Marketing er en effektiv måde at nå ud til og interagere med en stor målgruppe af potentielle kunder, da mange mennesker bruger sociale medier dagligt. Det giver virksomheder mulighed for at opbygge et stærkt brand, øge salget og skabe langvarige kundeforhold.


Læs mere om