Tekstforfatter

Tekstforfatter - SEO-tekster til webshops, hjemmesider, blogs og SoMe

Når det kommer til tekstforfatning til webshops, hjemmesider, blogs og SoMe er en professionel tekstforfatter afgørende for at opnå en effektiv kommunikation og maksimere budskabets indflydelse. En tekstforfatter er en dygtig ordjonglør, der formår at skabe indhold, der fænger og overbeviser læseren.

Tekstforfatning er en kunst i sig selv. Det handler om at vælge de rette søgeord og søgetermer, sammensætte sætningerne på en engagerende måde og levere indholdet på en klar og sammenhængende måde. En tekstforfatter forstår målgruppen og formår at tilpasse sit sprog og tonefald for at skabe den ønskede virkning.

Tekstforfatter pris

Når du hyrer en tekstforfatter, er det vigtigt at være opmærksom på prisen. Prisen for en tekstforfatter kan variere afhængigt af projektets omfang, kompleksitet og den erfaring og ekspertise, tekstforfatteren besidder. En professionel tekstforfatter vil typisk have en højere pris, men det er også vigtigt at have in mente, at kvaliteten af indholdet ofte afspejler prisen.

Det er værd at investere i en dygtig tekstforfatter, da en professionel tekstforfatter kan hjælpe dig med at skabe hjemmeside- og kategori- og produkttekster, der skiller sig ud og efterlader et varigt indtryk hos dine besøgende. En tekstforfatter kan bidrage til at styrke virksomhedens brand og budskab ved at skabe indhold, der er både informativt og engagerende.

Min timepris som freelance tekstforfatter er 750,00 kr. ekskl. moms

Jeg skriver ikke tekster kr. pr. ord. eller kr. pr. tegn, da der foreligger en del forarbejde som emneresearch, søgeordsanalyse og konkurrent-analyse samt Tone of Voice forud for selve tekstarbejdet, og jeg optimerer altid Meta data på siden efterfølgende, hvis det drejer sig om SEO tekster på en hjemmeside eller en webshop.

Hyring af en freelance tekstforfatter

Inden du hyrer mig som tekstforfatter, er det vigtigt at du beskriver dine forventninger, din målgruppe og det budskab, du ønsker at formidle videre. Dette vil hjælpe mig med at producere det bedst mulige indhold, der matcher dit brand, tone og målgruppens interesse og behov. 

På baggrund af dette, vil jeg kunne fremsende et prisoverslag over projektet.


Tekstforfatning